Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Прапор над будовою

В.Шуневич. Бородянський район

Шириться змагання за темпи і якість спорудження житла для переселенців з Чорнобильщини

Як уже повідомлялося, у Бородянському районі біля сіл Небрат і Здвижівка трудівники промислових підприємств і будівельних організацій, студенти Києва споруджують 500 будинків садибного типу для жителів Чорнобильського району, відселених з 30-кілометрової зони АЕС.

Роботи ведуться швидкими темпами, весь світловий день. Треба, щоб люди, які потрапили у біду, якнайшвидше, до осені справили новосілля.

З метою підвищення ефективності і якості робіт, скорочення строків будівництва виконком Київської міської Ради народних депутатів, президія міськпрофради і бюро міськкому ЛКСМ України прийняли спільну постанову про організацію соціалістичного змагання на цих важливих об’єктах. У ньому беруть участь трудові колективи будівельних організацій, промислових підприємств і студентські будівельні загони, бригади та окремі трудівники, що працюють безпосередньо на спорудженні житла, господарських приміщень і які зобов’язалися своєчасно і якісно виконувати завдання.

Керує змаганням штаб, очолюваний головою міськкому профспілки робітників будівництва і промисловості будівельних матеріалів О.І.Гораєм.

…Біля нового магазину-павільйону, що виріс одночасно з першими «коробками» котеджів на околиці Здвижівки, обладнано оперативний екран змагання. Щовечора після трудового дня на дошці з’являється нова інформація про хід справи. На честь передовиків піднімається прапор.

Переможцями першої тижневої вахти у Здвижівці названо трудівників виробничого об’єднання імені Артема інженера-випробувача І.О.Савченка, інженера-технолога Г.І.Коленченка, слюсаря В.Г.Березного, слюсаря-інструментальника Д.М.Галасюка, монтажника БМУ-11 будівельно-монтажного тресту № 1 комбінату «Київпромбуд» А.А.Безуглого, машиніста екскаватора КСУМ цього ж тресту Д.В.Борового і робітника РБУ-6 тресту «Легхарчомашбуд» П.В.Пасиченка.

У селі Небрат особливо відзначилися муляр БМУ-36 будівельно-монтажного тресту № 3 «Київпромбуду» Б.А.Демчук, муляр РБУ «Київміськкомунбуду-2» В.М.Тертишник, робітник Московського РБУ Г.І.Кирющенко, бригадир комплексної бригади Ленінського РБУ, лауреат Державної премії СРСР І.І.Дзявун, теслярі БМУ-22 будівельно-монтажного тресту № 3 М.С.Рудь і М.А.Сервецький. Їм вручено грамоти, подарунки.

Змагання надихає людей на пошук виробничих резервів, стимулює творчу, самовіддану працю.

Прапор комунізму, 1986 р., 22.07, № 172 (2568).