Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

Кожній робочій годині – найвищу віддачу!

Шостий цех – один з кращих у верстатобудівному об’єднанні імені О.М.Горького. Виробничники виявляють зразки відданості справі, працюють високопродуктивно, уміло забезпечують випуск базових деталей для верстатів.

– Трудівники цеху,- каже його начальник В.З.Ліщук, – по-діловому дбають про честь марки колективу. Радісна подія відбулась у нас нещодавно – цех став першим у змаганні на честь 50-річчя присвоєння підприємству імені О.М.Горького. Прагнемо не втратити набраного темпу, будемо так працювати й надалі, щоб примножити добру славу об’єднання.

З особливим натхненням колектив цеху трудиться у ці дні, підкреслює В.З.Ліщук. Трудівники виконують важливе завдання – виготовляють продукцію для ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, прискорення здачі в експлуатацію другої черги потужностей заводу ДБК-4. Організовано роботу у три зміни, приведено у дію резерви. Справу поставлено так, щоб якнайкраще виконати відповідальне замовлення, забезпечивши при цьому успішний випуск деталей для верстатів. По-ударному працюють десятки виробничників. У числі кращих – токарі-розточувальники П.В.Мойсеєнко, І.С.Когут, М.В.Горбенко, свердлувальник А.А.Куліда, інші трудівники.

Один з передових…

Один з передових токарів-розточувальників В.І.Остапенко. Фото М.Чкана.

Прапор комунізму, 1986 р., 4.07, № 157 (2553).