Початкова сторінка

МИСЛЕНЕ ДРЕВО

Ми робимо Україну – українською!

?

АЕС: з повідомлень в Київський обком партії

Відпрацювати додатково у фонд ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 2-3 дні. Таке рішення прийняли колективи Іванківського овочесушильного заводу, Прибірської середньої школи, місцевого АТП 11067, районної шляхової дільниці, працівники колгоспів імені Калініна, імені Ватутіна, Оранського крохмального заводу, райвузла зв’язку Іванківського району, трудівники колгоспу «Шлях Леніна» Яготинського району, трудящі Рокитнянського, Володарського, Кагарлицького та інших районів.

Бригадир комплексної бригади колгоспу «Дружба» Іванківського району комуніст Г.Ю.Горай перерахувала у фонд ліквідації аварії свою місячну зарплату, а член КПРС, вчителька Кухарської середньої школи О.В.Моргун – місячну пенсію.

«Пропоную садові будиночки, придатні для експлуатації в зимових умовах, надати для розміщення в них евакуйованих. Свій будиночок готовий надати в їх розпорядження хоч сьогодні», – з такою пропозицією виступив старший машиніст Київської ГЕС т.Молдаван.

Підвідомчі тресту «Київсільспецбуд» організації виступили з ініціативою відпрацювати у фонд 12 п’ятирічки у зв’язку з ліквідацією наслідків аварії на АЕС від 4 до 6 днів і просять Агробуд УРСР виділити додатково до плану 1986 року необхідну кількість матеріалів.

Агроном селекційно-дослідної станції Сквирського району Лавренюк запропонувала розселити на станції 20 сімей евакуйованих.

Комуністи колгоспу імені 1 Травня Іванківського району вирішили перерахувати у фонд допомоги потерпілим кошти, одержані в результаті реалізації надпланової продукції.

Колектив білоцерківського комбінату «Будіндустрія», прагнучи внести і свій вклад у ліквідацію наслідків аварії на АЕС, достроково виготовив повні комплекти залізобетонних конструкцій сіносховищ.

Робітниця Білоцерківського електроремонтного заводу член КПРС Н.Г.Валькова закликала трудівників підприємства забезпечити «зелену вулицю» ремонту електродвигунів, що відправляються в господарства Поліського, Макарівського і Бородянського районів.

Спеціальний спільний випуск: Київська правда, 1986 р., 15.06, № 142 (18624) + Ленинское знамя, 1986 г., 15.06, № 138 (12632).